Accept af cookies fra ams.dk

Ams.dk benytter cookies til flere formål - fx. til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

 
 

Om beskæftigelsesregionerne

Beskæftigelsesregionernes hovedopgave er at følge op på resultaterne af jobcentrenes indsats samt at understøtte jobcentrene i at opnå gode resultater. Herudover gennemfører beskæftigelsesregionen analyser af udviklingen på det regionale arbejdsmarked.

 

Jobindsats

www.Jobindsats.dk finder du centrale tal om overførselsmodtagere og beskæftigelsespolitik samt om effekter og resultater af indsatsen i jobcentre mv.

Jobindsats.dk

 

Jobnet

På Jobnet kan jobsøgende finde ledige job og få gode råd om jobsøgning samt udarbejde cv. Virksomheder kan opslå ledige stillinger samt finde relevante jobsøgere.

Jobnet.dk

 

Specialfunktion

Specialfunktionen for Job og Handicap varetager rådgivning, information, udvikling og opfølgning og understøtter derigennem jobcentrenes indsats for personer med funktionsnedsættelse.

Hjemmesider:

WID  

Work in Denmark

Workindenmark.dk er en service for danske arbejdsgivere, der søger arbejdskraft i udlandet, og udenlandske jobsøgende, der gerne vil arbejde i Danmark.

WorkinDenmark

 

Jobeffekter.dk

På Jobeffekter.dk fås et samlet overblik over effekterne af den aktive beskæftigelsesindsats, og der er mulighed for at se resumeer af de enkelte forskningsbaserede studier.