Your noscript content

Den digitale budget og konteringsvejledning - Arbejdsmarkedsstyrelsen

Accept af cookies fra ams.dk

Ams.dk benytter cookies til flere formål - fx. til at forbedre brugernes oplevelse af hjemmesiden.

 

ForsideJobcenterforumDen digitale budget og konteringsvejledning

Den digitale budget- og konteringsvejledning

Den digitale budget- og konteringsvejledning

Den digitale budget- og konteringsvejledning er en service rettet mod kommuner og jobcentre og rummer en bred vifte af informationer om ændringer i budget- og konteringsregler samt anden nyttig information i forbindelse med kontering, budgettering og anmeldelse af refusion i kommunerne.

Formålet med vejledningen er at holde kommunerne ajour med de seneste opdateringer af kontoplanen og dermed give et samlet overblik og en hurtig opdateret adgang til alle de informationer, som kommunerne anvender ved budgettering, kontering, refusionsanmeldelser m.v. Konteringsreglerne er en kopi af den autoriserede kontoplan: Budget og regnskabssystem for kommuner.

Vejledningen indeholder informationer, der vedrører Arbejdsmarkedsstyrelsens områder; dvs. informationer der knytter sig til den samlede beskæftigelsesindsats i kommunerne. Desuden omfatter vejledningen information om kontering vedr. ungdomsuddannelserne. 

For kontering på Integrationsministeriets område henvises indtil videre til den autoriserede kontoplan: Budget og regnskabssystem for kommuner. Funktion. 5.46.60 og 5.46.61 Tilbud til udlændinge.

 
 

Kontaktinformation

Har du et spørgsmål eller en kommentar til den digitale vejledning? Så er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Iben Skipper Christensen, tlf. 72 14 26 04 isc@star.dk

Katrine Munk Oddershede, tlf. 72 14 26 08 kmu@star.dk

  

Relevante links

Retsinformation

Kontobro til finansloven (excel)

Vejledning til driftsudgifter  

Regnskabsbekendtgørelsen 

Jobindsats.dk

Orienteringsskrivelser og den autoriserede kontoplan (im.dk)

Statistikbanken.dk